English

Juni 2020: State of Sustainability Event 2020 - Webinar 25 juni 14:30

5 juni, 2020

Op donderdag 25 juni organiseren Bureau 8080 en de Boekmanstichting samen de derde editie van de State of Sustainability: het jaarlijkse evenement waarin we inventariseren hoe de cultuursector er op het gebied van duurzaamheid voorstaat, en we inspireren om als culturele organisatie, kunstenaar, artiest of overheid duurzame veranderingen in gang te zetten.

Dat doen we dit jaar vanuit de gedachte dat in een tijd waarin de culturele sector in brand staat, het van belang is om het thema duurzaamheid op de culturele agenda te houden. Sterker nog: bij de ‘wederopbouw’ kan duurzaamheid een sterke pijler zijn om middelen te verwerven en om de culturele sector toekomstbestendig te maken. Daarnaast worden alle bedrijfsprocessen op dit moment heruitgevonden. Daarin duurzame keuzes maken lijkt de ideale startpositie te kunnen zijn voor verandering.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vindt de State of Sustainability dit jaar digitaal plaats. Langs die weg vullen we de middag met inspirerende verhalen, de presentatie van nieuwe benchmarkdata en nieuw onderzoek, en deelsessies toegespitst op culturele organisaties, overheden en kunstenaars, artiesten en makers.

Voor programma en aanmelden: https://www.mystateofsustainability.nl/event2020